SERVEIS

Estem per a servir-lo.

En què destaquem:

Habitacions

Pot escollir allotjar-se a Migjorn i deixar-se acaronar pel soroll de la mar; a Ses Savines, més apartat i on gaudir de la intimitat de les savines; a Cap de Barbaria des d’on podrà gaudir d’unes vistes a la mar espectaculars amb el cap de Barbaria al fons i de postes de sol increïbles; o a Sa Caleta, la seva millor opció si és un viatger solitari.

Sa Cuina

Deixi's seduir pels sabors mediterranis de la nostra carta a l'hora del dinar o sopar. Totes les nostres receptes estan elaborades amb productes locals i de temporada. A la nostra carta hi trobarà plats senzills però molt saborosos, sucs naturals i delicioses postres casolanes.

Esmorzar

L'esmorzar serà un dels millors moments del dia tant per als matiners i esportistes que decideixin llevar-se i fer una passejada, córrer per la platja o fer un banyet de primera hora, com per a aquells que decideixin gaudir una mica més dels somnis. Gaudeixi’l contemplant la mar des de la nostra terrassa ampla i oberta a les aigües del sud de Formentera.

Ioga

Classes de ioga davant la mar, adaptades per a tots els nivells. Retirs: Viu una experiència única practicant ioga amb una alimentació conscient. Un retir ple de sessions, tallers, xerrades, amics, diversió i naturalesa. Trobi tota la informació referent al RETIR d'aquest any. NAMASTÉ